Kapat
Hesabım

Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için
sistemlerimizde güncelleme yaptık.

Üye girişi yapabilmek için
"Şifremi Unuttum"'a tıklayarak
şifrenizi yenilemenizi rica ediyoruz.

Üye Ol
Üye olmadan sipariş takibi için tıklayınız.
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
11.12.2023

2020-21 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

 

2020-2021 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

Çoğu kadın için makyaj neredeyse kişisel alanıdır.Günlük koşuşturma içerisinde üzüntümüzü, yorgunluğumuzu saklayan bir dost olduğu kadar aynı zamanda içimizdeki neşeyi, mutluluğu, pozitif enerjiyi etrafımıza yaymakta çok başarılı olan bir asistan.

Evet, hepimiz makyaj videoları izlemeyi, öğrendiğimiz teknikleri kendimizde denemeyi çok seviyoruz. Doğru fondöten rengimizi bulduk, hangi göz makyajıyla hangi ruj rengini kullanmamız gerektiğini, göz yapımıza göre doğru eyeliner uygulamayı vb. daha birçok konuda deneyim sahibi olduk. Ama tabii ki burada öğreneceğimi öğrendim diyerek her gün aynı makyajı yapmıyoruz. Giydiğimiz kıyafetten, saç modelimize, kullandığımız aksesuara kadar tüm ayrıntıları ile kendimizi en iyi şekilde yansıtmak için makyaj yapıyoruz.

Biz de yoğun tempoda kendinizi yormayın istedik. Sizler için 2020- 2021 sonbahar-kış makyaj trendlerini hazırladık. Bakalım hangi makyaj trendleri ön planda olacak.

1.Renkli Eyelinerlar

Ads%C4%B1z%20Kopyas%C4%B1%20Kopyas%C4%B1%20(1) Ads%C4%B1z%20Kopyas%C4%B1%20Kopyas%C4%B1(1)

Siyah eyeliner vazgeçilmez olsa da bu sezon eyelinerda yeni renkler denemek oldukça trend. Günlük makyajınızda dikkat çekici renkler ile dikkatleri gözlerinize çekebilir, trend ve cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Eyeliner çeşitlerini ve renklerini incelemek için hemen tıklayın!

2. Bronz Tenler

bronz-ten-2

Yaz bitse de tenin her zaman bronz. Hafif yanık ten görünümü bu sezonda da trend olmaya devam ediyor. Makyajını allık ile tamamlamak yerine bronzer tercih edebilir, hafif yanık ten görünümü ile yazı her zaman cildinde hissedebilirsin.

044386105683

Bronzer çeşitleri arasında en çok satan Physicians Formula Murumuru Bronzer'ı hemen denemek için tıklayın!

3. Hacimli Kirpikler

Hacimli kirpikler bu kış da oldukça trend. Daha uzun ve dolgun görünen kirpikler ile gözlerinizi daha büyük gösterebilir, göz makyajınızı daha çok öne çıkartabilirsiniz. Tek başına rimel kullanarak da günlük makyajınızı yaparak, oldukça stil bir görünüme imza atabilrisiniz.

Kirpiklerinizin ihtiyacı olan dolgunlaştırıcı, uzunluk sağlayan ve daha bir çok farklı özellikteki maskaraları incelemek için hemen tıklayın!

4. Bordo ve Kırmızı Dudaklar

Koyu dudaklar bu kış da ön planda. İster kırmızı ister bordo. Sana uygun ruj rengini seçerek bu kış da dudaklarını ön plana çıkaracağın makyajlar yapabilirsin.

Kadınların vazgeçilmezi olan kırmızı rujları inceleyerek sen de bu kış dudaklarında kırmızı renk tonlarına yer verebilirsin. Ruj çeşitlerini incelemek için tıkla!

5. Simli ve Işıltılı

Sim ve ışıltılı bu yıl her yerde olacak. Işıltılı farlar veya rujlar arasından sevdiğiniz makyaj ürünlerini tercih ederek makyajınızda farklılık yaratabilirsiniz.

6. Neon Farlar

Gözlerinizde neon farlar tercih ederek göz makyajınızda trend bir görünüm yakalayabilir, gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.